Jaersveltstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jaersveltstraat Rotterdam NederlandAan de Jaersveltstraat bieden wij u deze fraaie recentelijk gerenoveerde dubbele bovenwoning in één van de historische stadsdelen van Rotterdam Zuid aan met een fijne indeling. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de voorzijde. Verder beschikt de woning over vier slaapkamers, een badkamer en een open keuken.

Je vind de Appartement aan de Jaersveltstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Jaersveltstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jaersveltstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jaersveltstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Jaersveltstraat in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jaersveltstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren