Jaltadaheerd in Groningen via Esteon

JaltadaheerdEen woonhuis komt beschikbaar in Noorddijk! Bestaande uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 90m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs bedraagt €1.100,- per maand.

Je vind een Woonhuis te huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen aan de Jaltadaheerd en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Groningen – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jaltadaheerd

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren