Jan van Goyenkade in Amsterdam via Esteon

Jan van GoyenkadeTe huur voor €11.000,- per maand: een 13-kamer expat woning/woonhuis met een oppervlakte van 345m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Tuin, open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad. De borgsom bedraagt €11.000,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Expat woning/Woonhuis te huur in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Expat woning, Woonhuis ligt in de stad Amsterdam aan de Jan van Goyenkade en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Expat woning, Woonhuis in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Expat woning/Woonhuis te huur in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Expat woning/Woonhuis te huur in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Expat woning/Woonhuis te huur in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 11000.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 13
Woonoppervlakte – 345m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan van Goyenkade

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren