Jan_de_Oudeweg Delft Nederland in Delft via Huurflits

Jan_de_Oudeweg Delft NederlandDe appartementen zijn voorzien van een eigen luxe keuken met koelkast, combimagnetron, 4-pits kookplaat en afzuigkap. Daarnaast beschikken de appartementen over een eigen badkamer met luxe inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel en LED-verlichting. Volledig uitgerust!De Pauwmolen beschikt tevens over een ondergrondse parkeergarage, waar u een parkeerplaats kunt huren. Er zijn meerdere fietsenstallingen en een gemeenschappelijke wasserette.

Je vind de Studio aan de Jan_de_Oudeweg Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Jan_de_Oudeweg Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jan de Oudeweg in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jan de Oudeweg in Delft – Klik hier

Details van Studio Jan de Oudeweg in Delft

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_de_Oudeweg Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren