Jan_Evertsenplaats Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jan_Evertsenplaats Rotterdam NederlandDit appartement midden in het centrum van Rotterdam is nieuw ingericht met design meubelen. 1 minuut ver van het Centraal Station. Midden in de hotspots, Restaurants, winkels en supermarkten.

Je vind de Kamer aan de Jan_Evertsenplaats Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Jan_Evertsenplaats Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jan Evertsenplaats in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jan Evertsenplaats in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Jan Evertsenplaats in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Evertsenplaats Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren