Jan_in_’t_Veltstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Jan_in_'t_Veltstraat DenHelder NederlandDe studio is volledig gemeubileerd met nieuwe en smaakvolle meubels en accessoires zoals boxspring bed, eet/werk tafel, TV en keukenbenodigdheden. De studio heeft elektronische veiligheidssloten en heeft een clicker dat zeer eenvoudig is!Het gedeelde balkon heeft comfortabele stoelen om te genieten van een ontbijt of een middagmaaltijd in de zon.

Je vind de Studio aan de Jan_in_’t_Veltstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHelder aan de Jan_in_’t_Veltstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jan in ’t Veltstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jan in ’t Veltstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Studio Jan in ’t Veltstraat in Den Helder

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_in_’t_Veltstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren