Jan_Janslaan Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Jan_Janslaan Almelo NederlandIndeling appartement:Entree, meterkast, hal, zonnige woonkamer voorzien van laminaatvloer en deur naar balkon op het zuiden gelegen. De dichte keuken is voorzien van een mooie compleet uitgevoerde aanbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur alsmede keurig weggewerkte CV ruimte, 3 slaapkamers waarvan een met vaste kasten. Nette en gerenoveerde badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Jan_Janslaan Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Jan_Janslaan Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Janslaan in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Janslaan in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Jan Janslaan in Almelo

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Janslaan Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren