Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Jan_Luykenlaan Harderwijk NederlandDit tweekamerappartement heeft een oppervlak van ca. 44 m2 en bied genoeg ruimte voor jou alleen of eventueel samen met je partner. Via de hal bereik je o.a. de woonkamer, slaapkamer en de badkamer. De keuken bevindt zich in de woonkamer. Dit appartement is gelegen op verdieping 2. De rechte keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot. Deze woning heeft geen buitenruimte. Er is een gezamenlijk dakterras beschikbaar voor de bewoners. Dit appartement heeft een interne berging.

Je vind de Appartement aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Harderwijk aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk

Prijs – 679.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren