Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Jan_Luykenlaan Harderwijk NederlandOmschrijvingDit tweekamerappartement heeft een oppervlakte van circa 44 m2 en biedt voldoende ruimte voor jou alleen of eventueel samen met je partner. Via de hal bereikt u de woonkamer, slaapkamer en badkamer. De keuken bevindt zich in de woonkamer. Dit appartement is gelegen op verdieping 2. De rechte keuken is voorzien van witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriezer. De badkamer is modern en volledig afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek is voorzien van een mengkraan, douchekop, douchestangset en doucheafvoer. Deze woning heeft geen buitenruimte. Voor de bewoners is er een gemeenschappelijk dakterras beschikbaar. Dit appartement heeft een interne berging. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet noodzakelijk de werkelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Je vind de Appartement aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Harderwijk aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk

Prijs – 679.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren