Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederlandvan studio’s tot 4-kamerappartementen. Wij Dichterskwartier wordt een woonomgeving voor iedereen, van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot gezinnen’. Er komen zorgwoningen, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen. De woningen worden gas-loos uitgevoerd en volledig afgewerkt opgeleverd. Wand-, vloer-, plafondafwerking, keuken en badkamer is allemaal voorzien!Parkeren kan in de half verdiepte parkeergarage waarop tevens een centrale ontmoetingsruimte voor de bewoners in een parkachtige setting wordt gerealiseerd.

Je vind de Appartement aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Harderwijk aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Appartement Jan Luykenlaan in Harderwijk

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Luykenlaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren