Jan_Nieuwenhuijzenstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Jan_Nieuwenhuijzenstraat Haarlem NederlandBeschrijvingLeuk appartement in Haarlem gelegen nabij openbaar vervoer en nabij cs, centrum en alle uitvalswegen. Het is zeer goed onderhouden en voorzien van alle gemakken.Het is voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing en een keuken met diverse apparatuur. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping.Indeling: 1e verdieping: entree en trap naar boven, woonkamer met open keuken voorzien van diverse apparatuur, hal, slaapkamer, badkamer met douche, toilet, wastafel.

Je vind de Appartement aan de Jan_Nieuwenhuijzenstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Jan_Nieuwenhuijzenstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Nieuwenhuijzenstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Nieuwenhuijzenstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Jan Nieuwenhuijzenstraat in Haarlem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Nieuwenhuijzenstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren