Jan_Tooropstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Jan_Tooropstraat Eindhoven NederlandEntree op de begane grond met trap naar eerste verdieping.Eerste verdiepingToegangsdeur tot het appartement. Binnenkomst in de hal met toegang tot toilet, bergkast, keuken,woonkamer en trap naar tweede verdieping. moderne nette keuken met toegang tot eigen dakterras en gezamenlijke tuin. Zeer grote woonkamer met veel licht inval

Je vind de Appartement aan de Jan_Tooropstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Jan_Tooropstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Tooropstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Tooropstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Jan Tooropstraat in Eindhoven

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Tooropstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren