Jan_van_der_Heijdenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Jan_van_der_Heijdenstraat DenHaag NederlandGelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde Privé balkon Volledig luxe en trendy ingericht De studio is af te sluiten met een slot Met eigen keuken en sanitair

Je vind de Studio aan de Jan_van_der_Heijdenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Jan_van_der_Heijdenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jan van der Heijdenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jan van der Heijdenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Jan van der Heijdenstraat in Den Haag

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_van_der_Heijdenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren