Jan_van_Scorelkade Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Jan_van_Scorelkade Alkmaar NederlandAlle drie de appartementen hebben een eigen keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Achter de garage is een gezamenlijke fietsenstalling en achter de woning een gezamenlijke tuin.De hal en de trap worden gedeeld en er is ook een wasmachine welke voor gemeenschappelijk gebruik is.Deze studio is gelegen op de eerste verdieping. Er is een en suite badkamer en een open keuken met koelkast met vriesvak en gaskookplaat.

Je vind de Studio aan de Jan_van_Scorelkade Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Alkmaar aan de Jan_van_Scorelkade Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jan van Scorelkade in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jan van Scorelkade in Alkmaar – Klik hier

Details van Studio Jan van Scorelkade in Alkmaar

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_van_Scorelkade Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren