Jan_van_Scorelstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Jan_van_Scorelstraat Utrecht NederlandVolledig gemeubileerd, grote kamer met eigen keuken en badkamer in mooi gerenoveerd huis. Met gedeelde deur en hal, trap en wasmachine. Een van de huisregels is om geen (of weinig, na goedkeuring van de andere gebruikers) bezoekersbeleid te hebben. Geen overnachtingen om een rustige plek te hebben voor (op afstand) werken en studeren. Gebied: Populair voor werkende professionals, met name universiteit, middelbare school, academisch ziekenhuis en stadscentrum in de buurt.

Je vind de Kamer aan de Jan_van_Scorelstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Jan_van_Scorelstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jan van Scorelstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jan van Scorelstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Jan van Scorelstraat in Utrecht

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_van_Scorelstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren