Jan_Wiegersstraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Jan_Wiegersstraat Hengelo NederlandMiddels de entree/hal bereikt u via een paar traptreden de overloop met berg-/wasruimte, meterkast, woonkamer en de open keuken (v.v. kookplaat, afzuigkap en aansluiting vaatwasser) met toegang tot het balkon. Vanuit de hal gaat u met een trap naar de volgende verdieping waar zich twee slaapkamers en het toilet bevinden. Nog een verdieping hoger vindt u de derde en vierde slaapkamer alsmede de moderne badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging. Vrij parkeren achter en naast het gebouw. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen, draai/kiep-ramen en dubbel glas.

Je vind de Appartement aan de Jan_Wiegersstraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Jan_Wiegersstraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jan Wiegersstraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jan Wiegersstraat in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Jan Wiegersstraat in Hengelo

Prijs – 880.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jan_Wiegersstraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren