Jansplaats Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Jansplaats Arnhem NederlandOp de 1e verdieping is een studeer/slaapkamer met toegang tot het ruime dakterras.Op de 2e verdieping treft u een ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de gezellige Jansplaats. De fraaie keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, koelkast met vriesvak en oven/magnetron. Tevens is er aan de achterzijde een aparte studeer/eetkamer.De badkamer met wastafelmeubel en daarboven een spiegelkast, designradiator, toilet en separate douche is net als de rest van het appartement van een hoog afwerkingsniveau.

Je vind de Appartement aan de Jansplaats Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Jansplaats Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jansplaats in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jansplaats in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Jansplaats in Arnhem

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jansplaats Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren