Javastraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Javastraat Haarlem NederlandIn de Javastraat op nog geen 5 minuten fietsen van station en centrum van Haarlem komt dit leuke -op de begane grond gelegen- 2 KAMER APPARTEMENT beschikbaar. Deze woning is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex uit 2014. Met zowel de winkelstraat ‘de Cronjé’, een grote Albert Heijn en vrij parkeren om de hoek is het gelegen op een ideale locatie.Indeling:Privé entree, net afgewerkte woonkamer met openkeuken voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, nette badkamer met wastafel, douche en toilet, zeer ruime slaapkamer en kleine maar gezellige buitenruimte. Tevens beschikt de woonruimte over een separate berging.De woning is keurig afgewerkt en beschikt over een nette en onderhoudsvriendelijke PVC vloer.

Je vind de Appartement aan de Javastraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Javastraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Javastraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Javastraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Javastraat in Haarlem

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Javastraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren