Jekerstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Jekerstraat Utrecht NederlandDit 2-kamer appartement is geheel gerenoveerd en voorzien van een luxe afwerking, gelegen op de 1e verdieping. U komt het appartement binnen in de woonkamer van ca.20m2 met daarbij een open keuken die is v. v. een koelkast, vriesvak, 4 pits kookplaat en een vaatwasser. De woonkamer gelegen aan de achterkant beschikt over grote ramen en toegang tot het ruime balkon. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer, die tevens toegang biedt tot de ruime badkamer die beschikt over een douche, wastafel en toilet. De gehele badkamer wordt hoogwaardig afgewerkt.Dit appartement is hoogwaardig en luxe afgewerkt, door het gehele appartement licht een prachtige vloer.

Je vind de Appartement aan de Jekerstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Jekerstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jekerstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jekerstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Jekerstraat in Utrecht

Prijs – 1210.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jekerstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren