Jellingastraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Jellingastraat Leeuwarden NederlandHet woonoppervlak van het appartement is circa 56 m2 en heeft een woon- en eetkamer met open keuken en toegang tot een eigen balkon. Dit balkon is zeer ruim en ligt op het zuiden! Verder is er een ruime slaapkamer, een badkamer en een berging voor uw wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.In de onderbouw van het gebouw is een gezamenlijke berging voor bijvoorbeeld fietsen.BIJZONDERHEDEN:- Keuken met inbouwapparatuur- Energielabel A- Vloeren en wanden zijn reeds afgewerkt- Voorzien van gordijnen- Gezamenlijke berging in de onderbouw- Gelegen nabij het MCL en nabij het Centrum en de uitvalswegen- Een eigen parkeerplaats is te huur voor € 45,- per maand.

Je vind de Appartement aan de Jellingastraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Jellingastraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jellingastraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jellingastraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Jellingastraat in Leeuwarden

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jellingastraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren