Jerichostraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Jerichostraat Maastricht NederlandDe woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een fijne zithoek en een eettafel (studeerplek). Tevens is er een aansluiting voor een wasmachine in de hoek van de woonkamer. De badkamer is te bereiken via de keuken, welke is voorzien van een douche en een toilet. Middels een vaste trap is de vliering te bereiken welke in gebruik is als slaapkamer.

Je vind de Studio aan de Jerichostraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Jerichostraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jerichostraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jerichostraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Jerichostraat in Maastricht

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jerichostraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren