Jerichostraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jerichostraat Rotterdam NederlandEntree, open keuken met eettafel. De keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, oven, 4-pits kookplaat, een afzuigkap, een wasmachine en een vriezer. Lichte woonkamer en apart slaapgedeelte.

Je vind de Appartement aan de Jerichostraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Jerichostraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jerichostraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jerichostraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Jerichostraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jerichostraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren