Jeruzalemstraat Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Jeruzalemstraat Utrecht, NederlandNaast de deur vind je een houten bankje. Als het zonnetje schijnt heb je de mogelijkheid om hier rustig een boekje te lezen of koffietje te drinken. Je komt binnen in een kleine hal. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en bovendien heb je gelegenheid om hier meerdere spullen op te slaan.Met de trap bereik je de eerste verdieping.

Je vind de Appartement aan de Jeruzalemstraat Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Jeruzalemstraat Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jeruzalemstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jeruzalemstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Jeruzalemstraat in Utrecht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jeruzalemstraat Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren