Jisperveldstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Jisperveldstraat Amsterdam NederlandDeze woning wordt gekenmerkt door zijn gezellige en zeer comfortabele inrichting. Het interieur is helder, kleurrijk en vol licht, wat de ruimte een verleidelijke energie geeft.Deze geweldige aanbieding heeft grote ramen om de ruimte op te fleuren en geeft je ook een geweldig uitzicht, een volledig uitgeruste keuken om comfortabel te koken, simpel gezegd, een heerlijk langdurig verblijf!

Je vind de Kamer aan de Jisperveldstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Jisperveldstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jisperveldstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jisperveldstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Jisperveldstraat in Amsterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jisperveldstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren