Joan_Maetsuyckerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Joan_Maetsuyckerstraat DenHaag NederlandVolledig gemeubileerd appartement in Bezuidenhout, gelegen op de 2e etage.Het huis heeft een ruime woonkamer met een bar naar de open keuken. Verder is er een ruime, lichte hal waaraan zich 2 slaapkamers bevinden. Er is een badkamer met douche, wastafel en wasmachine.Aan de achterkant is een zonnig balkon.

Je vind de Appartement aan de Joan_Maetsuyckerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Joan_Maetsuyckerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Joan Maetsuyckerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Joan Maetsuyckerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Joan Maetsuyckerstraat in Den Haag

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Joan_Maetsuyckerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren