Johan de Meesterstraat, Rubroek, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3031SP, Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Johan de Meesterstraat, Rubroek, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3031SP, NetherlandsIn een groene, rustige omgeving, pal aan de rand van het centrum bieden wij u dit 3-kamer appartement op de 2e woonlaag met balkon aan. Het appartement ligt uitstekend t.o.v. alle vormen van het openbaar vervoer, winkels en scholen. Ook het bruisende stadscentrum met zijn eet- en uitgaansgelegenheden zoals de Markthal, de Oude Haven en de Meent zijn op loopafstand bereikbaar!Indeling:Begane grondEntree middels afgesloten portiek, brievenbussen, toegang tot de bergingen, trapopgang;2e verdiepingEntree, ruime hal van ca. 5 m² met meterkast en toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer van ca. 18 m² is voorzien van een grote raampartij over de gehele breedte van de kamer en geefttoegang tot de nieuwe keuken voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon, gelegen op het westen, bereikbaar.De slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, de grote slaapkamer van ca 12 m2 is voorzien Frans balkon, de kleiner is ca 8 m2.De nieuwe badkamer is voorzien van een wasmeubel, een zeer bijzondere geplaatste toilet en uiteraard de douche.Tevens een aparte berging in de onderbouw.Voorwaarden:- Aanvaarding per direct- Minimale huurtermijn van 12 maanden- huurprijs exclusief,gas,water,elektra,internet etc.

Je vind de Appartement aan de Johan de Meesterstraat, Rubroek, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3031SP, Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Johan de Meesterstraat, Rubroek, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3031SP, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan de Meesterstraat, Rubroek, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3031SP, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren