Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Johan_de_Meesterstraat Rotterdam NederlandIndeling:Entree van de woning op de 3e verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Zekeringkast. Apart toilet. De woonkamer geeft toegang tot de half open keuken welke is voorzien van onder andere een koelkast, gaskookplaat, spoelbak en wasmachine en magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon welke gelegen is aan de achterzijde. Slaapkamer I is voorzien van een tweepersoonsbed en een kledingkast en is gelegen aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is voorzien van een werktafel en is eveneens aan de voorzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met spiegel.

Je vind de Appartement aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren