Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Johan_de_Meesterstraat Rotterdam NederlandIndelingBEGANE GROND:De gemeenschappelijke hal/entree met bellentableau biedt toegang tot de ondergelegen bergingen en het trappenhuis.In de onderbouw van het complex is ook de gemeenschappelijke fietsenstalling.EERSTE VERDIEPING:Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken.De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de half open keuken en via de en-suite deuren ook aan de eerste slaapkamer.De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en een koel- vriescombinatie.Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon met vrij zicht.Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het complex.De badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet, spiegel en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Johan de Meesterstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_de_Meesterstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren