Johan_de_Wittlaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Johan_de_Wittlaan Arnhem NederlandDe kamer ligt op op fietsafstand van het centrum van Arnhem, de HAN en Artez, en bevindt zich in een leuke wijk.Ook ligt de kamer dichtbij een supermarkt en een klein winkelcentrum is op loopafstand.Je vind er winkels zoals een toko, een supermarkt,en een kapsalon.Kamer:De kamer is +/- 15m2 groot, met een eigen wastafel!De badkamer, het toilet en de keuken deel je met drie huisgenoten. Ook is er een gezamenlijke wasmachine en een koelkast.De woning heeft een gezamenlijk balkon om in de zomermaanden lekker een drankje te drinken!

Je vind de Kamer aan de Johan_de_Wittlaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Johan_de_Wittlaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Johan de Wittlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Johan de Wittlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Johan de Wittlaan in Arnhem

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_de_Wittlaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren