Johan_De_Wittlaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Johan_De_Wittlaan Arnhem NederlandIndeling:Via de eerste trap kom je in een hal met aangrenzend het eerste toilet en de woonkamer met open keuken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot een ruim balkon.De keuken is compleet nieuw en voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een kookplaat met daarboven een afzuigkap en een oven.Via een trap in de woonkamer kom je uit in de hal op de volgende etage met aangrenzend de badkamer. De badkamer is in een lichte kleurstelling afgewerkt en beschikt over een douche, en ruim ligbad, wastafel met meubel en een tweede toilet.De eerste slaapkamer aan de achterzijde met een ruim balkon en de tweede slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit deze slaapkamer is de bovenste etage te bereiken naar de derde slaapkamer en de ketel- / wasruimte.Centrale verwarming, nieuwe kozijnen met dubbel glas HR++ en energielabel A!

Je vind de Appartement aan de Johan_De_Wittlaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Johan_De_Wittlaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Johan De Wittlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Johan De Wittlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Johan De Wittlaan in Arnhem

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_De_Wittlaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren