Johan_Huizingaplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Johan_Huizingaplein DenHaag NederlandIndeling: gezamenlijke entree op de begane grond, trap naar de 2e verdieping, ruime gemeubileerde kamer voorzien van vloerbedekking en eigen wastafel. De keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet dient u te delen met de eigenaar van de woning. Voor maximaal 1 werkende en/of studerende dame.Cadeau:- TV-kabel- Centrale verwarming- Dubbel glas- Tapijt- Wasmachine voor gezamenlijk gebruik

Je vind de Kamer aan de Johan_Huizingaplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Johan_Huizingaplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Johan Huizingaplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Johan Huizingaplein in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Johan Huizingaplein in Den Haag

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_Huizingaplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren