Johan_Melchior_Kemperstraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Johan_Melchior_Kemperstraat Vlissingen NederlandIndeling:Begane grond:Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, trap naar de eerste verdiepingEerste verdieping:Entree/hal met toilet en ruime bergkast, trapopgang naar boven en toegang tot het balkon.Ruime woonkamer met open keuken voorzien van een gasfornuis, koelkast, afzuigkap en dubbele spoelbak.Tweede verdieping:Overloop, twee ruime slaapkamers: één aan de voorzijde en één aan de achterzijdeBerging met wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde van de woning is een badkamer met douche, ligbad, wastafel en 2e toilet

Je vind de Huurwoning aan de Johan_Melchior_Kemperstraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Vlissingen aan de Johan_Melchior_Kemperstraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Johan Melchior Kemperstraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Johan Melchior Kemperstraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Huis Johan Melchior Kemperstraat in Vlissingen

Prijs – 920.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johan_Melchior_Kemperstraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren