Johannes Voorhoevestraat in Rotterdam via Esteon

Johannes VoorhoevestraatTe huur in Rotterdam! Een woonhuis, gemeubileerd, van 160m2 bestaande uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €2.750,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Woonhuis in Prins Alexander, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Rotterdam aan de Johannes Voorhoevestraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis in Prins Alexander, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis in Prins Alexander, Rotterdam – Klik hier

Details van Woonhuis in Prins Alexander, Rotterdam

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 160m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johannes Voorhoevestraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren