Johannes_Camphuijsstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Johannes_Camphuijsstraat DenHaag NederlandLay-outEntree vanaf de straat met trap naar de tweede verdieping. Voordeur naar hal. Woonkamer met dubbele beglazing, comfortabele bank en TV. Keuken met inbouwapparatuur zoals losse koelkast en vriezer 4 pits fornuis met oven. Voor potten, pannen en bestek wordt gezorgd.Hoofdslaapkamer met vaste kast en comfortabel tweepersoonsbed. Toilet en badkamer met inloopdouche, wastafel en berging met een wasmachine. Laminaatvloeren door het hele appartement.

Je vind de Appartement aan de Johannes_Camphuijsstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Johannes_Camphuijsstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Johannes Camphuijsstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Johannes Camphuijsstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Johannes Camphuijsstraat in Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johannes_Camphuijsstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren