Jongmansweg Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Jongmansweg Heerlen NederlandBegane grond:U komt binnen via uw eigen voordeur in de ruime woonkamer, welke is voorzien van een nette laminaatvloer. De open keuken heeft veel opbergruimte in de kasten en een koelkast. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.Er zijn 2 aparte slaapkamers die ruim genoeg zijn voor een tweepersoonsbed.

Je vind de Appartement aan de Jongmansweg Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Jongmansweg Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jongmansweg in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jongmansweg in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Jongmansweg in Heerlen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jongmansweg Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren