Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jonker_Fransstraat Rotterdam NederlandIndeling: Begane grond: Op de begane grond vind je het bellentableau, de brievenbussen en de toegang tot de berging in de onderbouw. Tweede verdieping: – Via de voordeur komt u in de hal met toegang tot alle vertrekken – De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde, voorzien van grote (en fraaie) raampartijen, welke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval – De volledig uitgeruste keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement – Balkon (gelegen op het westen) – Hoofdslaapkamer met inbouwkasten – Tweede, kleinere slaapkamer/studeerkamer – De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel Bergingen zijn aanwezig in de onderbouw en op de zolder.

Je vind de Appartement aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren