Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jonker_Fransstraat Rotterdam NederlandIndelingBEGANE GROND:Gesloten portiek met bellentableau en brievenbussen.Via het trappenhuis is er toegang tot alle verdiepingen.In de onderbouw is een afgesloten berging, toegankelijk via de achterzijde van het complex.TWEEDE VERDIEPING:Eigen entree, hal die toegang biedt tot alle vertrekken en een separaat toilet.Lichte woonkamer met toegang tot het balkon.De keuken is onder andere voorzien van kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en een koelkast met vriesvak.Badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel met spiegel en een designradiator.

Je vind de Appartement aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Jonker Fransstraat in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jonker_Fransstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren