Jonkerstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Jonkerstraat DenHelder NederlandDit prachtige appartement met één slaapkamer bevindt zich in de Jonkerstraat, gelegen in Den Helder. Met een woonoppervlakte van 44 m2 en gebouwd in 1984, heeft dit appartement energielabel C.Dit is een aantrekkelijke woonlocatie in Den Helder, met de Jonkerstraat gelegen in de buurt Visbuurt. De omgeving is bijzonder geschikt voor gezinnen, met veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien kenmerkt deze buurt zich door een relatief lage bevolkingsdichtheid, wat zorgt voor een rustige sfeer.

Je vind de Appartement aan de Jonkerstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Jonkerstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jonkerstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jonkerstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Jonkerstraat in Den Helder

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jonkerstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren