Jonkheer_von_Heijdenstraat Haaksbergen Nederland in Haaksbergen via Huurflits

Jonkheer_von_Heijdenstraat Haaksbergen NederlandHet appartement is gelegen in het centrum van Haaksbergen, het busstation is op loopafstand van het appartement.De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer is voorzien van een kledingkast en wastafel. De badkamer en toilet worden gedeeld met twee andere bewoners.De badkamer heeft een douche en toilet.

Je vind de Studio aan de Jonkheer_von_Heijdenstraat Haaksbergen Nederland  te Haaksbergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Haaksbergen aan de Jonkheer_von_Heijdenstraat Haaksbergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Haaksbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Jonkheer von Heijdenstraat in Haaksbergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Jonkheer von Heijdenstraat in Haaksbergen – Klik hier

Details van Studio Jonkheer von Heijdenstraat in Haaksbergen

Prijs – 799.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jonkheer_von_Heijdenstraat Haaksbergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren