Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Joost_van_Geelstraat Rotterdam NederlandIndeling:De voordeur van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer aan de voorzijde te vinden. Een ruime woonkamer van ca. 30 m². Eveneens aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer, welke ook prima dienst kan doen als werkkamer (6m²).Aan de achterzijde bevindt zich de sfeervolle slaapkamer, met fraai ornamentenplafond en schouw. Een ruime slaapkamer van ca. 16 m² met toegang tot het balkon (ca. 7 m², gelegen op het westen) middels openslaande deuren. Zo wordt buiten op een prettige manier naar binnen gehaald.Naast de slaapkamer bevindt zich de keuken (ca. 5 m²). De keuken is voorzien van een net keukenblok en opstelplaats voor de cv-ketel. Er is voldoende ruimte voor een koelkast en gasfornuis.De badkamer heeft een douche in bad en toilet.Op de zolder is er nog een kamer die gebruikt kan worden als bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren