Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Joost_van_Geelstraat Rotterdam NederlandIndeling:Op de tweede verdieping is de voordeur naar het appartement. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. Een ruime ruimte die met een roomdivider eenvoudig is op te delen in een woon- en slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de separate keuken die is voorzien van een nette keukenopstelling en opstelplaats voor de cv-ketel. Er is voldoende ruimte voor een koelkast en gasfornuis. Vanuit de keuken betreedt u eenvoudig het balkon van circa 7m² (west). Naast de keuken bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een toilet en douche. Aan de voorzijde is een aparte slaapkamer die ook perfect dienst kan doen als werkkamer (6m²).Op de zolder is nog een kamer die gebruikt kan worden als opslagruimte.

Je vind de Appartement aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Joost van Geelstraat in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Joost_van_Geelstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren