Jordaanstroom Zoetermeer Nederland in Zoetermeer via Huurflits

Jordaanstroom Zoetermeer NederlandIn Zoetermeer staat deze bijzondere en ruime woning in de Jordaanstroom. De woning heeft een woonoppervlakte van 133 m2, is gebouwd in 2004 en heeft een energielabel A.Jordaanstroom is gelegen in de wijk Oosterheem-Noord-Oost. Dit is een kindvriendelijke wijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het is gelegen op fietsafstand van het centrum van Zoetermeer, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 5 minuten rijden.

Je vind de Kamer aan de Jordaanstroom Zoetermeer Nederland  te Zoetermeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zoetermeer aan de Jordaanstroom Zoetermeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zoetermeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jordaanstroom in Zoetermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jordaanstroom in Zoetermeer – Klik hier

Details van Kamer Jordaanstroom in Zoetermeer

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jordaanstroom Zoetermeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren