Jozef Kluyskensstraat in Gent via Esteon

Jozef KluyskensstraatWoonruimte te huur in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent. Het heeft een oppervlakte van 150m2, 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). De huurprijs is €1.100,- per maand (exclusief). Matchen jouw woonwensen met deze woning? Bekijk het snel en reageer direct op deze woning. Wij zijn de 1e immo zoekservice in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent! Geef ons een persoonlijke zoekopdracht en wij zoeken 90 dagen naar geschikte woningen en koten.

Je vind een Woonruimte te huur in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Gent aan de Jozef Kluyskensstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Watersportbaan Ekkergem (9000), Gent

Prijs – 1100.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 150m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jozef Kluyskensstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren