Juliana_van_Stolberglaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Juliana_van_Stolberglaan DenHaag NederlandLeuke kamer in groot gedeeld appartement in Bezuidenhout, Den Haag.Gedeelde badkamer, woonkamer en keuken.De ligging van het appartement is nabij het zakelijke centrum van Den Haag en tevens nabij het Centraal Station, alle uitvalswegen en alle belangrijke winkels. Binnen 10 min fiets je naar het centrum van Den Haag.

Je vind de Kamer aan de Juliana_van_Stolberglaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Juliana_van_Stolberglaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Juliana van Stolberglaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Juliana van Stolberglaan in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Juliana van Stolberglaan in Den Haag

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Juliana_van_Stolberglaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren