Julianalaan Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Julianalaan Leeuwarden NederlandWarm ingerichte kamer met een eenpersoonsbed, een bureau en een kledingkast. De locatie is ideaal omdat het dichtbij alle gemakken is. Treinstation (10min lopen), supermarkten (5min lopen), winkelstraat (7min lopen), stadscentrum (15min lopen), bushalte (2min lopen), park (1min lopen), Van Hall Larenstein (10min lopen). Als u de fiets gebruikt, is het gemakkelijker voor u om Leeuwarden te verkennen – een stad van Europese cultuur. Verder is dit appartement gelegen in een buurtvriendelijke buurt, de straat is nieuw aangelegd met aparte fietsroute.

Je vind de Kamer aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Julianalaan in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Julianalaan in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Julianalaan in Leeuwarden

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren