Julianalaan Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Julianalaan Leeuwarden NederlandDeze kamer is gelegen in een rustige, nette, nette en mooie wijk in Leeuwarden. Het appartement ligt tegenover het Julianapark, waar u een avondwandeling kunt maken om tot rust te komen na een zware werkdag. De supermarkten zijn dichtbij in de buurt, het is ongeveer 7 minuten lopen. Het treinstation van Leeuwarden ligt op 8 minuten lopen. Binnen 12 min bent u in hartje centrum van Leeuwarden.

Je vind de Kamer aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Julianalaan in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Julianalaan in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Julianalaan in Leeuwarden

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianalaan Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren