Julianastraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Julianastraat Eindhoven NederlandHet betreft een 2-kamer appartement inclusief kleine tuin en gedeelde berging.Het appartement wordt momenteel volledig gerenoveerd, nieuwe badkamer, keuken, vloer en gordijnen.

Je vind de Appartement aan de Julianastraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Julianastraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Julianastraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Julianastraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Julianastraat in Eindhoven

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianastraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren