Julianastraat Stramproy Nederland in Stramproy via Huurflits

Julianastraat Stramproy NederlandIndeling: Via de hal op de begane grond is de trap naar de eerste verdieping te bereiken. De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot de wasruimte / berging en een kamer welke te gebruiken is als kantoor. Via de gang is de woonkamer, keuken, badkamer en de trap naar de tweede verdieping bereikbaar. De tweede verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers en één kleinere slaapkamer. Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel met planchet en spiegel en een designradiator. Keuken: De ruim opgezette keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en voldoende bergruimte in zowel onder- als bovenkasten. Tevens kan de keuken plaats bieden aan een eettafel

Je vind de Appartement aan de Julianastraat Stramproy Nederland  te Stramproy nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Stramproy aan de Julianastraat Stramproy Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Stramproy. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Julianastraat in Stramproy wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Julianastraat in Stramproy – Klik hier

Details van Appartement Julianastraat in Stramproy

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 150

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianastraat Stramproy Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren