Julianastraat Veenendaal Nederland in Veenendaal via Huurflits

Julianastraat Veenendaal NederlandCentraal gelegen in Veenendaal, met alle gewenste voorzieningen op loopafstand, verrijst het appartementencomplex Julianastraat op de plek van de voormalige meubelzaak.Een uniek woonmilieu met 21 fantastische appartementen met diverse woonoppervlaktes van circa 43 m² tot 70 m².Alle appartementen hebben energielabel A+++, dus goed geïsoleerd en warmtepomp (gasloos!)De appartementen zijn voorzien van luxe badkamers, luxe (Keller) keukens, worden gestoffeerd (met gordijnen, schilderrails, deels verlichting) en PVC vloer inclusief vloerverwarming opgeleverd plus een aparte berging of ruime gemeenschappelijke fietsenberging en hebben individueel een buitenruimte ( tuin, balkon, loggia).Tevens beschikt het complex over een lift in de centrale entree, de appartementen beschikken over een individuele intercom met videoverbinding.

Je vind de Appartement aan de Julianastraat Veenendaal Nederland  te Veenendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veenendaal aan de Julianastraat Veenendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veenendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Julianastraat in Veenendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Julianastraat in Veenendaal – Klik hier

Details van Appartement Julianastraat in Veenendaal

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianastraat Veenendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren