Julianastraat Waalwijk Nederland in Waalwijk via Huurflits

Julianastraat Waalwijk NederlandOmschrijving: Ruime woonkamer met sfeervolle- en duurzame pvc vloerafwerking. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas. De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: inbouwkoelkast met vriesvak, afzuigkap, over, vaatwasser en elektrische 4-pits kookplaat.De luxe badkamer is voorzien van douche, spiegel, wastafel, mechanische afzuiging en toilet.Inpandige berging ruimte in het appartement aanwezig met de wasmachine aansluiting. Slaapkamer:Ruime slaapkamer, eveneens voorzien van pvc vloerafwerking.

Je vind de Appartement aan de Julianastraat Waalwijk Nederland  te Waalwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Waalwijk aan de Julianastraat Waalwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Waalwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Julianastraat in Waalwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Julianastraat in Waalwijk – Klik hier

Details van Appartement Julianastraat in Waalwijk

Prijs – 1089.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Julianastraat Waalwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren